Desant Liric Chișinăuan: Array - Fonari, Victoria (Danubius Universitas, 2020)
Înfiptă în umerii tăi Planez cu aripile iubirii înfipte în umerii tăi umeri care mă înalţă şi mă consolează umeri după care nu mă văd dar nici tristeţea / singurătatea nu mă vede şi inima mi se desface ca un compas e gata de circumferinţă şi arcul săgetează timpul spaţiul se dilată senzaţii omină iar raţiunea o ia la promenadă şi-i admiră esenţa nu mai există o altă referinţă