Poezii Orientale Lirice: Array - Cheșcă, Alina (Danubius Universitas, 2020)
POEMUL ZEULUI ALBASTRU Doamne, s-a întors viaţa la mine a venit tiptil, într-o vară cu aromă de istorie cu cer grav şi frumos ca o noapte adâncă timpul devenise auriu şi fierbinte şi m-am înveşmântat în el ca-ntr-o mantie fermecată