Arc în doi: Array - Voinea, Daria (Danubius Universitas, 2021)
Mi-am arcuit gândirea, trupul totodată Sub privirea ta prea încordată, Mi-am ascuțit și vocile pierdute Și strigăt și glasul și cuvintele. Mi-am arcuit și ultima speranță Până când s-a frânt în două.