Avanpremieră editorială: Array - Lateș, George (Danubius Universitas, 2020)
Cu un an în urmă, am primit din partea unei eleve de liceu un manuscris (evident în format electronic) al unei cărți alcătuită în cea mai mare parte din fragmente de gând și atitudine cu care adolescenta se raporta la semeni și la faptele acestora. Unitatea de atitudine umană și nota distinctă de lirism ne-a dus imediat cu gândul la Iulia Hașdeu sau la Hortensia Papadat-Bengescu al căror parcurs literar inițial s-a derulat cam pe aceleași coordonate. Devenite carte, fragmentele au apărut sub titlul „Lunile din oameni” sub oblăduirea Editurii Zigotto.