Stiri si evenimente - Universitatea Danubius (Danubius Universitas, 2023)
Presedintele Fondator al Universitatii Danubius, Prof. Univ. Dr. BENONE PUSCA, a primit titlul de Membru de Onoare al Uniunii Juristilor din Romania Povesti de succes pe scena Phenomenal Women 2022