Nevroze poematice sau poezia din viscere - Chesca, Alina Beatrice (Danubius Universitas, 2023)
Motto: “Mi-e dor de un vin. De fapt, nu de vin, de ora aceea albastra care vine tiptil ca un prestidigitator si-mi scoate esarfe din maneci si porumbei din san. Ce teribila terapie imi aplic eu scriind.” (Nora Iuga)”