Benone Pusca 1935-2022 - Comunitatea academica Danubius (Danubius Universitas, 2023)
Comunitatea academica Danubius anunta decesul prematur al Fondatorului universitatii, dupa o suferinta scurta dar necrutatoare. O boala „parsiva”, cum ii placea acestuia s-o numeasca, i-a marcat ultimii ani de viata, diminuandu-i puterile fizice, nu insa si bonomia calda cu care-si onora apropiatii si oaspetii ce i-au trecut pragul institutiei in tot acest timp de trei decenii in care a vegheat ca spiritul Danubius sa triumfe in lupta cu vremelnicia si nevolnicia unora.