Jurnalul lui Delacroix si Poetica Operei ,,Imperfecte”: Array - Voinea, Raluca (Danubius Universitas, 2022)
Articolul realizat incearcă sa evidentieze in ce masura existenta autorului intra in literatura. Esential, in acest demers, este tocmai intelegerea faptului ca jurnalul si memoriile formeaza o vasta opera autobiografica.