“Sub Zodia Visarii” sau despre Visul ce nu Moare Nicicand: Array - Chesca, Alina (Danubius Universitas, 2022)
Primavara calda, plina de flori si cu cerul deschis catre poezie, precum o fereastra ce da nu inspre o gradina, ci inspre un suflet intr-o eterna cautare a visului. In aer miroase a iubire si a sacra inchinaciune, a cuvinte scrise direct pe inima, a valuri de-amintiri abisale…Adulmec cantece faste de iubire si vad siluete de ingeri interpretand dansul unui dor rostit doar in ZODIA VISARII.