Enciclopedia Dunarii-Implinirea unui Vis pentru Regele Fluviilor Europene: Array - Felea, Gheorghe (Danubius Universitas, 2022)
Inegalabilul Iorga marturisea in: Chestiunea Dunarii: Marele fluviu Dunarea m-a atras intotdeauna si a fost si este dispus oricand si pentru oricine sa-si spuna povestea. Dar trebuie sa stii si sa vrei sa o asculti. Mutatis mutanda, Immanuel Kant, in partea finală a Criticii ratiunii pure, afirma ca tot interesul ratiunii este cuprins in urmatoarele trei intrebari: Ce pot sti ?, Ce trebuie sa fac ?, Ce-mi este ingăduit sa sper?.