Cronică Muzicală și Critică Literară: Array - Nazare, Gheorghe (Danubius Universitas, 2020)
Dumitru Anghel, bine cunoscutul și apreciatul scriitor brăilean, membru al USR, și-a adunat, selectiv, în a sa OPERA OMNIA, apărută la Editura TIPO MOLDOVA, în acest an, peste 100 de cronici muzicale și de critică literară publicate, în timp, în volume precum: Portrete în aquaforte (2004), Brăila muzicală (2005), Jurământul Euterpei (2006), Reverențe critice (2008), Recensa rediviva (2010), Critică literară și muzicală (2012), O samă de scriitori (2014), Note de lector (2016), cât și 15 dintre cronicile publicate recent într-o serie de reviste literare.