Troițe Lirice: Array - Potârniche, Luminița (Danubius Universitas, 2020)
Calm calmul este despre pisici și toarceri mângâietoare blănuri gri trecând nepăsătoare pe lângă ziduri gri cu alungite umbre de șoareci țipând noblețea aparține animalului de pradă indiferent la frică artist suprarealist decorând toți pereții bibliotecii de fabule